(36-30)-222-31-77
dorottyaudvar.co@gmail.com

Nagyobb vendégházunk

Kétszobás vendégházunk 4 fő részére

Vendégházunk Tiszacsege településének szélén a szántóföldek, ártéri erdők és a puszta szomszédságában található.

Kialakítás és komfort

A vastagfalú vályogház felújítása során különös gondot fordítottunk arra, hogy a ház hagyományos paraszti építkezési formáját megőrizze, minden természetes anyagból készüljön, mégis kielégítse a mai ember igényeit is.

Családunk hosszú évek óta gyűjti a régi bútorokat, kerámiákat és népművészeti tárgyakat, melyek nagy részét elhoztuk a ház berendezéséhez.

A bútorok méhviasszal kezelt, natur fenyő bútorok, nagy részük a házzal egyidős, az ágyakban kókusz matracok, az ágynemű tiszta pamutvászon.

Igyekeztünk az allergiás betegségben szenvedő látogatóink számára is megfelelő környezetet teremteni.

A házban két külön bejáratú szobában 2-2 ágy van, a nagyobbik szobában egy felnőtt méretű pótágy is felállítható.

Az étkező konyha minden modern komforttal felszerelt, 4 égős gáz főzőlap, mikrohullámú sütő, hűtőszekrény, kávéfőző és kenyérpiritó biztosítja a kényelmet. Tusolós fürdőszoba, külön WC ad lehetőséget a nagy kirándulások porától való megszabadulásra.

Mindkét szobában SAT tv van. Szabadon használható WIFI elérhető.

A házat télen automatikus gáz központi fűtés tartja melegen, ez biztosítja a melegvizet is. A nagy cserépkályha vagy a kisebbik szoba eredeti búboskemencéje is meghitt meleget tud varázsolni a vastag falak közé.

Gyerekeknek

Kicsi vendégeink gyermekágyat, etetőszéket találnak a házban, hintát, homokozót és kerti játékokat fedezhetnek fel a kertben. Szüleik számára a nagy füves területen lehetőség kínálkozik labdajátékokra, melyhez felszerelést is adunk.

Ötezer négyzetméteres kert

Kertünkben fedett grillező-főzőhely biztosítja a gyertyafényes vacsorázó lehetőséget.

A hatalmas kertben álló gyümölcsfákat azzal a szándékkal telepítettük, hogy a vendégek a nyári időszakban mindig találjanak éppen érő gyümölcsöt . Kertünkben nem használunk kártékony vegyszereket, így a termés mindig szabadon fogyasztható.

Ajánlatot kérek!